Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ασκληπιείου του Δήμου Επιδαύρου

Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης στον Άγιο Δημήτριο

Η ΣΕΚ Επιδαύρου επισκέφτηκε την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και το μουσείο της Ακρόπολης!

Ύστερα από την πρωτοβουλία της Διευθύντριας της Σχολής κ Δώρα Αντωνοπούλου και με την βοήθεια του Προέδρου του ΤΟ.ΣΥ.Ν κ. Γιάννη Παρασκευόπουλου που τυγχάνει να είναι και σπουδαστής της σχολής επισκέφτηκαν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο και  ζήτησαν να επισκεφτεί η σχολή μας τον Αρχιεπίσκοπο.

Έτσι και έγινε και ο Μητροπολίτης μας κ. Νεκτάριος  με την αγάπη που έχει στους νέους και στην σχολή, η ΣΕΚ Επιδαύρου πραγματοποίησε σήμερα 19/05/2015 αυτή την επίσκεψη.


Πρώτα επισκεφτήκαμε το μουσείο της ακρόπολης και ξεναγηθήκαμε αφού μας υποδέχτηκαν ο Διευθυντής του μουσείου κ. Δημήτρης Παντερμαλής ο Βουλευτής Αργολίδας και πρώην Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ κ. Γιάννης Ανδριανός που τον ""ευχαριστούμε γιατί μαζί με τον Δημαρχό μας κ. Κώστα Γκάτζιο και με άλλους... πήρε σάρκα και οστά η σχολή μας""   όταν τελειώσαμε την επίσκεψη στο μουσείο συνεχίσαμε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

 


Στον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κκ Ιερώνυμο τον Β΄ παρευρέθηκε Ο Μητροπολίτης μας κ Νεκτάριος, ο Βουλευτής και πρώην Υφυπουργός της ΝΔ  κ. Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος μας κ. Κώστας Γκάτζιος ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ασκληπιείου κ Καψάλης Παναγιώτης η Διευθύντρια της σχολής οι καθηγητές και οι σπουδαστές.

Ο Αρχιεπίσκοπος χάρηκε, αγάπησε και δήλωσε : ότι τον οκτώβριο θα  επισκευτεί την σχολή, δέχτηκε τα αναμνηστικά δώρα από τους σπουδαστές: μέλι, λάδι "ΙΑΜΑ" από γνωστό λιοτρίβι της περιοχής μας που βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο και ένα έργο του κ. Νίκου Σμυρλή σπουδαστή Λιθοξοίας μια πλακέτα.
Με τέτοιες δράσεις θα συνεχίσουμε με αγάπη να προάγουμε την σχολή αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους και να ευχαριστήσουμε τον Μητροπολίτη μας κ. Νεκτάριο!!!!